Voorbereidingspagina home

Bridge
een sport voor het leven

Uitslagen clubtornooien

Wegens afwezigheid van het voltallige bestuur zal er op vrijdag 11 november in ons clublokaal geen bridgedrive worden georganiseerd.

Wereldbeker voetbal
De Rode Duivels zakken af naar Qatar om er te trachten de wereldbeker voetbal te winnen. Dit betekent dat er in de cafetaria van ‘Den Dijk’ op woensdag 23 november naar alle waarschijnlijkheid heel wat supporters toestromen om onze Belgen om 8u te zien spelen tegen Canada. Dit maakt dat er wegens lawaaihinder enkel in het zaaltje zal kunnen worden gebridged. Daarom beperken wij het aantal inschrijvingen tot maximaal 17 paren. Waardoor er gewerkt zal worden met vooraf inschrijven. Dit kan vanaf heden bij Christine.

De dagen worden korter en ook het winteruur heeft al zijn intrede gedaan. Het seizoen 2022-2023 is al volop aangevat en dus de hoogste tijd om jullie wat informatie te bezorgen over de komende activiteiten van de club.

Halve marathon – zondag 11 december (Zie clubactiviteiten)

Op zondag 11 december organiseert BC Haacht zijn 8e halve marathon. Eerstdaags zal de aankondiging met dagindeling ad valvas worden uitgehangen alsook een inschrijvingslijst. Inschrijven kan tot en met vrijdag 2 december en uw inschrijving is definitief na storting van het verschuldigde bedrag voor deelname.

Sinterklaas

Naar goede gewoonte hebben wij afspraak met de Sint en dit op woensdag 7 en vrijdag 9 december voor onze jaarlijkse portie snoepgoed.

Eindejaar 2022

Wij hebben vanwege de uitbaters vernomen dat er geen sluiting van de cafetaria is voorzien tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Dit betekent dat er normale bridgedrives zullen worden georganiseerd op woensdag 21 en 28 december en op vrijdag 23 en 30 december. En wij klinken op het nieuwe jaar op woensdag 4 en vrijdag 6 januari 2023.

Ledenfeest 2023

Noteer alvast zondag 22 januari in uw agenda. Wij zijn verheugd om na verschillende jaren opnieuw een ledenfeest te kunnen aankondigen. Meer info in een volgende nieuwsbrief.

Tussenstand Club- en Slemkampioenschappen

Zoals jullie misschien al hebben gemerkt worden de tussenstanden in beide klassementen regelmatig ad valvas uitgehangen.

Initiatiecursus bridge

Onze club zal half januari een nieuwe initiatiecursus bridge organiseren. Heb je vrienden, familie, kennissen of buren die onze hobby willen aanleren, geef hun gegevens door aan een van de bestuursleden.                                                In de loop van de lente zal er eveneens een cursus worden georganiseerd voor meer gevorderde spelers en dit door middel van thematische avonden.

Nieuwe” Mechelse bridgeclub
Wij hebben een mail ontvangen over de nieuw opgerichte bridge club “Manebridge“. Deze werd geboren uit de vroegere club Elckerlyck, die onlangs werd ontbonden. Met hun nieuw bestuur willen ze nieuwe wegen inslaan en meer contact zoeken met andere clubs. Ze willen een gastvrije club worden waar iedereen welkom is.
Iedereen die eens een extra namiddag wil spelen kan terecht in de Snooker op het Rodekruisplein vlak aan de afrit Mechelen Noord. De parkeerplaats is vlakbij aan de Mc Donald’s.
Ze starten om 13u30 en het einde is voorzien rond 17u30.
Hierna toch nog belangrijke informatie voor eventuele nieuwkomers die in bridge geïnteresseerd
zijn en bij onze club willen aansluiten.
Ons clublokaal is gelegen op volgend adres:
Sporthal “Den Dijk”
Dijkstraat, 1
3150 Haacht (Wespelaar)
Rekeningnummer: BE10 7755 9864 3504
Onze wekelijkse bridgedrives vinden plaats op:
Woensdag:19.30u (inschrijven vanaf 19.15u)
Vrijdag:13.30u (inschrijven vanaf 13.15u)
Inleg per bridgedrive
2,5€ voor clubleden 3,5€ voor niet clubleden