Voorbereidingspagina

Bridge
een sport voor het leven

Uitslagen clubtornooien

Eindelijk hebben wij het Covid Safe Ticket als de mondmaskers kunnen opbergen. Hopelijk evolueert nu alles gunstig en zijn we op weg naar groen. Dit betekent dat er opnieuw plannen kunnen worden gesmeed. Dus tijd om deze plannen voor het lopende jaar bekend te maken aangevuld met wat extra clubnieuws.

Initiatiecursus bridge

De beginnerscursus werd ook hervat. Momenteel zijn er 14 cursisten die de lessen volgen, aangevuld met enkele personen die de cursus een tweede maal doorworstelen. De lessen lopen nog een tijdje en iedereen kan een kijkje komen nemen op dinsdagavond van 19u30 tot 22u00. Meer nieuws (zie nieuwsbrieven 2022)

Vakantieplanning 2022

Wij hebben van de uitbaters van de cafetaria vernomen dat zij hun jaarlijks verlof gepland hebben van 30 juni tot en met 31 juli. Het bestuur heeft de nodige maatregelen genomen zodat wij gedurende deze periode onze clubtornooien kunnen laten doorgaan in de kantine achteraan het sportcentrum. Dit betekent dat gedurende deze periode de dranken in eigen beheer worden geschonken. Daarom zijn we op zoek naar een persoon, die tegen betaling, de bediening wil verzorgen en dit zowel op woensdagavond (19u tot ca 01u) als vrijdagnamiddag (13u tot 19u). Ken je iemand die hiervoor interesse zou betonen, gelieve dan contact op te nemen met een van de bestuursleden.

Evenementen 2022

En tot slot haal alvast je agenda erbij. Nog wat extra nieuws met betrekking tot de evenementen die de club dit kalenderjaar nog zal organiseren:

Ledenfeest :

Ten gevolge van Corona en zijn beperkingen in het begin van het jaar, met nadien de nodige problemen van het vinden van een geschikte datum, waarop zowel de cafetaria vrij én de Catering Company niet volboekt was, heeft het bestuur beslist dit event uit te stellen tot januari 2023.

Barbecue :

Noteer wel met stip 19 juni 2022 in je agenda want op die datum zal onze 1e barbecue plaatsvinden. Alle info zal via een aparte nieuwsbrief en via een affiche ad-valvas worden gecommuniceerd.

Herfsttornooi :

Ook het herfsttornooi staat dit jaar op het programma. Het tornooi zal normaal op 11 september plaatsvinden. De formule wordt mogelijk wat aangepast. Het bestuur is momenteel bezig om dit verder uit te werken. Meer info volgt van zodra alles bekend is.

Herfstweekend :

Ook het herfstweekend is al gepland en zal doorgaan van 11 tot 14 november 2022. De bestemming is het Veerse Meer waar we zullen verblijven in een recent 4* hotel. Meer informatie volgt.

Halve marathon :

Verder organiseren wij op het einde van het jaar opnieuw een halve marathon. Noteer ook 11 december 2022 al in je agenda.

Nieuwe” Mechelse bridgeclub
Wij hebben een mail ontvangen over de nieuw opgerichte bridge club  “Manebridge“. Deze werd geboren uit de vroegere club Elckerlyck, die onlangs werd ontbonden. Met hun nieuw bestuur willen ze nieuwe wegen inslaan en meer contact zoeken met andere clubs. Ze willen een gastvrije club worden waar iedereen welkom is.
Iedereen die eens een extra namiddag wil spelen kan terecht in de Snooker op het Rodekruisplein vlak aan de afrit Mechelen Noord. De parkeerplaats is vlakbij aan de Mc Donald’s.
Ze starten om 13u30 en het einde is voorzien rond 17u30.
Hierna toch nog belangrijke informatie voor eventuele nieuwkomers die in bridge geïnteresseerd
zijn en bij onze club willen aansluiten.
Ons clublokaal is gelegen op volgend adres:
Sporthal “Den Dijk”
Dijkstraat, 1
3150 Haacht (Wespelaar)
Rekeningnummer: BE10 7755 9864 3504
Onze wekelijkse bridgedrives vinden plaats op:
19.30u (inschrijven vanaf 19.15u)
13.30u (inschrijven vanaf 13.15u)
Inleg per bridgedrive
2,5€ voor clubleden 3,5€ voor niet clubleden