Herfstweekend-november 2018

Herfstweekend te Ooisterwijk 09-10-11-12 november 2018

Na enkele leuke passages in de ‘Schaepkens van Sint Feyt’ hebben wij gekozen voor een andere Nederlandse bestemming voor ons najaar-bridge-weekend.

Van vrijdag 9 tot maandag 12 november hebben we 30 kamers gereserveerd in Hotel Boschoord (Gemullehoekenweg 143, 5062 SB Oisterwijk, tel 0031-13-5231600,  website www.hotelboschoord.nl), ‘de parel van Brabant’. Het hotel ligt verscholen tussen uitgestrekte bossen, grenzend aan een prachtig heide- en vennengebied +/- 125 km van Haacht.

Zowel op cultureel als historische vlak heeft Oisterwijk u veel te bieden. De stad heeft een gezellig centrum met terrassen en cafés op het stadsplein De Lind. Ook in de omgeving zijn er vele ontspanningsmogelijkheden. Breng een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen of de Efteling, bezoek Den Bosch of Eindhoven of maak een mooie wandeling langs de Oisterwijkse bossen en vennen nabij het hotel.

We hebben voor u een prijs bedongen in half pension van € 179 per persoon in een tweepersoons- en € 224 in éénpersoonskamer. Ons verblijf is op basis van half pension (begint met een diner op de aankomstdag en eindigt met een ontbijt op de dag van vertrek). Er wordt koffie of thee voorzien bij aanvang van het bridgen en een lekker hartig hapje tijdens de laatste ronde van de drive.

Het hotel beschikt over sauna. Verder is er gratis parking en gratis wifi. Honden zijn welkom à 10 € / nacht. In bovenvermelde prijs is de toeristentaks van 2 € / pp / nacht niet inbegrepen. Ook persoonlijk verbruik is niet inbegrepen en kan bij uitchecken worden betaald met Visa, Eurocard/Mastercard, American Express, Maestro of cash.

Als bestuur hebben we nog wel wat knutselwerk voor de boeg om een gezellig programma voorstel, met voor elk wat wils, in mekaar te puzzelen. Van zodra het volledig programma beschikbaar is, zullen wij dit aan alle deelnemers bezorgen.

Uw reservatie dient te gebeuren voor eind september. Inschrijven kan bij Bob (bobvst@telenet.be) of Diane (diane.vdh1@gmail.com). U zal na inschrijving een factuur ontvangen vanwege Fletcher hotels die dient te worden voldaan voor 20 oktober 2018.

In het verleden hebben we tot onze spijt, wegens volzet, enkele inschrijvingen moeten weigeren. Dus ook dit jaar geldt de regel :” Wie eerst zaait, eerst maalt”.

Wij hopen dat jullie ons voorstel smaken en dat jullie er in groten getale zult bij zijn.

Voor verdere vragen blijven we graag ter beschikking.

Hotel Boschoord is gelegen in Oisterwijk, ‘de parel van Brabant’ en ligt verscholen tussen uitgestrekte bossen, grenzend aan een prachtig heide- en vennengebied dat zich perfect leent voor fiets- of wandeltochten (het hotel beschikt over fiets- en e-bikeverhuur).

Handig om te weten

Adres : Hotel-Restaurant Boschoord – Gemullehoekenweg 143 – 5062 SB Oisterwijk (124 km)

            0031-13-5231600 ; info@hotelboschoord.nl

Inchecken: 15:00 ; Uitchecken: 11:00 (24-uurs receptie)

Ontbijt: ma-vr 07:00-10:00 / za-zo 08:00-10:30                       Diner: 17:30-21:00

Betaalmogelijkheden : VISA, Eurocard/Mastercard, American Express, Maestro, Cash

Toegankelijkheid : toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers en 1 mindervalide kamer beschikbaar.

Parkeren : Parkeren bij het hotel is gratis.

Roken : In het hotel en op de hotelkamers is roken niet toegestaan.

Dieren : Honden zijn toegestaan tegen een vergoeding van €10,- per hond per nacht. Dit kan uitsluitend op aanvraag en met                       toestemming van de hotelreceptie vooraf. Honden zijn niet toegestaan in het restaurant, wel in de lounge.

Fietsverhuur / Elektrische fietsverhuur: Toeslag van € 10,- per fiets of € 20,- per elektrische fiets per dag. Deze kunt u reserveren bij boeking of via de receptie van het hotel.

Tax & handling fee : De tax & handling fee bedraagt € 2,- per persoon per nacht. Deze tax fee dient u te betalen bij het uitchecken.

Omgeving & tips: Zowel op cultureel als historische vlak heeft Oisterwijk u veel te bieden. De stad heeft een gezellig centrum met terrassen en cafés op het stadsplein De Lind. Ook in de omgeving zijn er vele ontspanningsmogelijkheden. Breng een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen of de Efteling, bezoek of ga winkelen in Den Bosch of Eindhoven of maak een mooie wandeling langs de Oisterwijkse bossen en vennen nabij het hotel.

Overzicht activiteiten

* Ontdek het unieke heide- en vennengebied                 * Nationaal Park Loonse & Drunense Duinen

* Bezoekerscentrum Oisterwijk                                       * Bezoek de steden Den Bosch en Eindhoven

* Sint Janskerk in Moergestel                                         * Sint Janskathedraal in Den Bosch

* Poppodium in Tilburg                                                  * Trappistenklooster

* Uitgaans- en winkelcentrum De Lind                             * De ‘Oisterwijk Express’

* Natuurmuseum Brabant                                               * Nationaal Monument Kamp Vught

* Textielmuseum in Tilburg                                            * Safaripark Beekse Bergen

* De Efteling                                                                * Markt in Den Bosch (zaterdag 9u – 17u)