Herfstweekend-november 2017

Herfstweekend te Valkenburg 10-11-12-13 november 2017

Na heel wat speurwerk en na grondige prospectie heeft onze travel-tandem Conny en Lieve voor jullie allemaal een schitterend arrangement bedongen bij onze noorderburen in Valkenburg. Op volgende link vindt u de voorlopige deelnemerslijst: Valkenburg

Traditiegetrouw organiseert Bridgeclub Haacht ook dit jaar weer een najaarsweekend, en deze keer gaat dit door bij onze noorderburen.

Van 10 Tot 13 november 2017  gaan we op bezoek bij de “Schaepkens van St-Feyt” in Valkenburg.

De “Schaepkens is een zeer mooi, ludiek, gerenoveerd hotel op 5 minuten wandelafstand van het centrum van Valkenburg en beschikt over een ruime gratis parking  (handig vermits we met eigen vervoer gaan). 

De prijs voor dit weekend bedraagt 150 €(+ 2,5 € verblijfsbelasting pp en per nacht) in een tweepersoonskamer en 203 €(+ 2,5 € verblijfsbelasting pp en per nacht) voor singels en omvat :

-         3 overnachtingen, 3 x ontbijt en 3x avondeten in buffetvorm.  

-         Gratis gebruik van de parking (afgesloten)

-         Gratis gebruik van de bridgezaal

-         Gratis overdekt zwemmen en fitnessen in de Polfermolen, vlakbij het hotel

-         2x/dag happy hour. 

Naar goede gewoonte plannen we ook een aantal uitstappen : 

-een stadsrondrit door Valkenburg of een wandeling met gids (eventueel op zaterdag, met aansluitend een terrasje in de pittoreske “binnenstad”, waar we een kleinigheid   kunnen eten.)

– Afhankelijk van het weer voorzien we op zondag een “sportieve wandeling” (het hotel beschikt over kaarten van de omgeving.  We kunnen eventueel ook de gemeentegrot bezoeken met zijn prachtig klank- en lichtspel, we kunnen de mergelgrotten bezoeken,  en voor de waaghalzen van BC Haacht: je kan zelfs paintballen en mountainbiken  in de grotten!
Voor wie liever een iets minder avontuurlijk  parcours aflegt zijn er tal van mogelijkheden, onder andere een overdekte markt.

Je bent ingeschreven voor dit weekend na storting van 75 euro voorschot per persoon op ons rekeningnummer :

BE10 7755 9864 3504

Het saldo wordt samen met de drank ter plaatse afgerekend.  Graag storten voor 12 augustus, want de plaatsen zijn beperkt.

 

Conny – Jaak