Reportage herfstweekend Genk 2014

- Home - - Uitslagen - - Nieuwsbrieven - - Reportages - - Bridgepartnerfinding - - Bestuur - - Privacy verklaring -

Lente weekend te GENK november 2014

Na aankomst van alle deelnemers, rond 18.00u, kregen we ons aperitief, aangeboden door het hotel, zodat iedereen in de juiste stemming met zijn gebuur een babbeltje kon slaan. Na het lekker eten konden we aan ons bridgetornooi beginnen. En ons kennende werd er nadien nog een drankje genomen om gezellig na te praten over de moeilijke giften. Op volgende link kan u de resultaten van elk tornooi bekijken: tornooien Genk

Zaterdag brachten we een bezoekje aan de stad Maastricht. Op de middag mochten we genieten van een etentje aan de Maas. In de namiddag ging ieder zijn eigen gang. Tegen 17 uur kwamen de deelnemers mondjesmaat terug om te vertellen wat ze hebben gezien en meegemaakt.Na het eten bridgetornooi.

Zondag trokken we naar Kattevennen om daar een serieuse natuurwandeling van 4,6 km langs een knuppelpad te maken. Na de wandeling mochten we in taverne De Krater onze middaglunch nemen. Het was de bedoeling om een Cosmodromevoorstelling bij te wonen in de Cosmodrome. Pech want die dag was voorzien voor kinderen. Dus was het alternatief C-Mine. Maar iedereen was er niet voor te vinden dus iedereen vrij. Na het eten bridgetornooi.

Maandag na het ontbijt zat het weekend erop. Maar de mooiste herinneringen werden vastgelegd op de hierna foto's gemaakt door Jos Tielemans, Maryse Riesterer en Jaak Peeters. Waarvoor onze dank. Overtuigd dat iedereen tevreden was voelen we ons verplicht om nog gelijkaardige weekends te organiseren. Waarschijnlijk in de lente volgend jaar.