Welkom bij bridgeclub-Haacht

Bridge
een sport voor het leven

Uitslagen  tornooien

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Beste leden, bridgevrienden,

Al meer dan drie maanden heeft het Covid-19 gebeuren het onmogelijk gemaakt dat er in clubverband bridge kan worden gespeeld.

Waarschijnlijk heeft ieder van jullie de speciale digitale corona-editie van Bridgekontakt ontvangen met daarin de voorwaarden waarbij er, mits naleving van voorwaarden,  vanaf 1 juli op clubniveau opnieuw zou kunnen worden gebridged.

Gelieve de zomernieuwsbrief 2020 hieromtrent te raadplegen.

Met vriendelijke groeten.

BC Haacht

Onze  bridgeclub (Haacht) richt buiten de wekelijkse tornooien ook bridge-uitstappen in.
Ook houden wij u graag op de hoogte van nieuwe activiteiten.
Nieuwsgierig? Klik dan bovenaan in de menubalk op de knop "Activiteiten".
De uitslagen van de wekelijkse bridgetornooien kan u hier terugvinden door de link "Uitslagen tornooien"
aan te klikken.
Laat ons hopen dat u ervan kan genieten.
Hierna toch nog belangrijke informatie voor eventuele nieuwkomers die in bridge geïnteresseerd
zijn en bij onze club willen aansluiten.

Ons clublokaal is gelegen op volgend adres:
Sporthal "Den Dijk"
Dijkstraat, 1
3150 Haacht (Wespelaar)
Rekeningnummer: BE10 7755 9864 3504
Onze wekelijkse bridgedrives vinden plaats op:
woensdag 19.30u (inschrijven vanaf 19.15u)
vrijdag 13.30u (inschrijven vanaf 13.15u)
Inleg per bridgedrive
2,5€ voor clubleden 3,5€ voor niet clubleden