Welkom bij bridgeclub-Haacht

Bridge
een sport voor het leven

Uitslagen  tornooien

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Beste leden, bridgevrienden,

Het zijn rare tijden, het is verbazend hoe een klein organisme, zelfs niet zichtbaar met het blote oog, onze ganse menselijke maatschappij op zijn kop kan zetten. Om een verdere explosie van corona patiënten te vermijden en de epidemie trachten in te dijken, heeft de regering de eerder reeds aangekondigde maatregelen verlengd tot 3 mei.

Dit heeft tot gevolg dat het nieuwe woord "social distancing" verder van toepassing blijft en wij als bridgeclub Haacht onze bridgedrives opschorten zolang deze maatregel van kracht is.

Het beperken van het sociaal contact heeft voor iedereen gevolgen, minder persoonlijk contact met kinderen en kleinkinderen, het missen om samen te komen met vrienden en het niet meer kunnen spelen met klaveren heer, schoppen dame of ruiten boer.

Wij hopen dat iedereen van 'Covid-19' vrij gebleven is en willen jullie nog goede moed toewensen. Blijf zoals gevraagd in uw kot en hou het verder vooral gezond.

Met vriendelijke groeten.

BC Haacht

Onze  bridgeclub (Haacht) richt buiten de wekelijkse tornooien ook bridge-uitstappen in.
Ook houden wij u graag op de hoogte van nieuwe activiteiten.
Nieuwsgierig? Klik dan bovenaan in de menubalk op de knop "Activiteiten".
De uitslagen van de wekelijkse bridgetornooien kan u hier terugvinden door de link "Uitslagen tornooien"
aan te klikken.
Laat ons hopen dat u ervan kan genieten.
Hierna toch nog belangrijke informatie voor eventuele nieuwkomers die in bridge geïnteresseerd
zijn en bij onze club willen aansluiten.

Ons clublokaal is gelegen op volgend adres:
Sporthal "Den Dijk"
Dijkstraat, 1
3150 Haacht (Wespelaar)
Rekeningnummer: BE10 7755 9864 3504
Onze wekelijkse bridgedrives vinden plaats op:
woensdag 19.30u (inschrijven vanaf 19.15u)
vrijdag 13.30u (inschrijven vanaf 13.15u)
Inleg per bridgedrive
2,5€ voor clubleden 3,5€ voor niet clubleden